invignings-pizza

I natt sov jag första natten i nya lägenheten!!!
Amis o jag åt en invigningspizza på vardagsrumsgolvet.. utan bestick, tallrik, glas eller nåt sånt.. men det gick prima iaf!
Sen bestämde jag mig för att sova där jag åxå..
Vi hade iallafall en soffa som vi kunde sitta i o glo på film på kvällen.. Plockade upp lite småsaker som jag fått med mig under dagen åxå..
Shit britt! Igår gick jag tre gånger med stora, fulla, tunga ikea-kassar.. det känns i mina armar idag måste jag säga.. det va till o med en bil som stannade o frågade om jag ville ha skjuts för han tyckte det såg tungt ut :P (det va tungt!! men jag hade bara 10 meter kvar när han stanna..
De ikea-kassarna gick iallafall in i hissen som tur va.. får se hur det går med sängen o det där sen..

Kl. 14 bär det av mot Tranås.. TJOHO!!!
Sen på fredag kommer mamma o pappa + johanna o andreas.. lördag blir det nog ikea..
Städade hela dagen igår.. dammsög o torkade lister som jag inte gjort på två år (BLÄ!) hoppas besiktningsmannen tycker att jag varit duktig..

Nu ska jag börja få ordning på mig själv o lite mer på rummet kanske..
Måste nog en sväng till lägenheten o hämta lite saker jag behöver ha med mig som jag glömde i morse.. blablabla..

Gott Nytt År alla glada!!!
(när jag flyttat kommer jag inte ha internet på kanske tre veckor.. får försöka blogga på skolan eller nåt)

plopp

SUCK O STÖN!!!
jag hade skrivit världens bästa inlägg o sen försvinner allt!!! BAH!!!
förhoppningsvis blir väl det här bättre då.. eller sämre..

det ploppar i min lilla kyl/frys.. håller på att frosta av lilla frysfacket..

jag o min blivande kombo va o hämtade nycklarna idag!!! imon är det besiktning, har besiktningsmannen inget att klaga på, är lägenheten vår kl. 9.30 imorn cirka!!!!
känns jättebra men lite nervöst.. ska skriva c-uppsats med henne jag ska bo men nu i vår.. antingen går det jättebra eller slutar det med att jag kastar ner henne från balkongen.. den som lever får se..

eftersom min darling i korridoren slutar skolan o är färdig förskolelärare (GRATTIS) kan lika gärna jag åxå flytta härifrån.. men kommer sakna allt o alla sjukt mycket!!!

juletiden hemma i småland va mycket najs!!! orden som sas mest under de dagarna jag va hemma va  "jaG vill inte"  lilla Em har kanske hamnat i trotsåldern.. favoriterna va mormor o morfar, men hade man tur kunde man ibland locka med katten Allis..
men vi fick en vit jul.. trodde jag aldrig! vi åkte till och med pulka en dag.. det va verkligen inte igår o det va verkligen på tiden för det va verkligen roligt!!!

fick snålskjuts av JJE hem till Norrköping i lördags.. eftersom vi passade på att åka medan Em sov och hon sov enda till Linköping hade jag galet ont i rumpan när jag väl kom ut ur bilen o fick ställa mig upp.. men men.. det va ju gratis så det va det värt..

har letat massor hemma i småland efter skidkläder..
men igår på stan hittade jag äntligen ett par termobyxor som jag tror kan funka.. lagom längd va det åxå.. nu saknas bara jackan, underställ o skor
eller inte.. skor hittade jag idag på stan o blev kär i jacka åxå som jag vill köpa.. man kan faktiskt ha flera jackor.. eller?! omväxling förnöjer..

ikväll är det Prison Break.. missa inte!!! dör Scoffe 19.42 han åxå, blir det 2009 största gråtfest.. häng på om ni vill!

nu ska jag kanske ta tag i städningen igen.. tur att jag inte får besök de här dagarna.. mitt stora rum, på 18 kvm, består nu av en massa skit!
vet inte riktigt var jag ska börja eller vilka grejer jag ska flytta först..
på fredag kommer iaf mor o far o hjälper till med de stora grejorna.. Johanna & A kommer då åxå.. hem från Milano.. dom åkte idag.. fusk fusk fisk!!! (ja, det är meningen att det ska stå fisk)

nyår blir det Tranås.. eller strax utanför.. tror det kan bli väldans najs!!!

nej.. detta inlägget blev inte lika bra som det förra.. men förhoppningsvis lärde jag mig att jag ska trycka på rätt knapp i fortsättningen.. (tänkte att ett nyårslöfte kan vara att skapa en blogg)

Vink!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0