Vickan + Danne = Sant!

Helgen i Emmaboda var bra!
Åt MASSA smörgåstårta.. Nam nam!! Har kommit på nu på sista tiden att det är ganska gott!
På lördagen var det 25-årsfest o där bjöds det på smörgåstårta och på söndagen fyllde moster o morfar år o då var det dags igen! Pappa o jag önskade egentligen kroppkakor men så blev det inte..

Fredagen blev hemma-kväll med På spåret / Let´s dance
Vi var i Växjö på lördagen o kollade balklänning till Johanna.. Superkul! Fanns massa fint! Jag ville åxå prova egentligen men så blev det inte..
Söndagen var det kalas som sagt.. På kvällen lagade mamma kött, potatis o sås.. Hur ofta äter man det.. Typ aldrig.. Svingott åxå! Åkte hemåt mot Nkpg 19.40 med tuff tuff-tåget!

I måndags tog vi oss i kragen med c-uppsatsen åxå.. Vi hade inskick kl 12 inför ett gensvarsseminarium som vi ska ha imorgon.. Vi fixade till litteraturgenomgång + inledning o metod o skickade in typ tio sidor istället för tre.. Dagarna efter har vi åxå varit ganska duktiga med skrivandet.. Så nu ligger vi inte såå långt efter längre..

På kvällen fick jag träffa Jonathan.. Jag överlevde helgen ;)

Igår skrev vi en lång analys o sen åkte vi till Willys o handla.. Köpte en semla på fiket på nedervåningen i Hageby åxå.. Nam nam!! Det var ju faktiskt dagen då man får äta semla!!! Hur säger man.. Fet-tisdagen!
På kvällen va jag på teater med Jonathan (haha.. se nu.. jag skrev ditt namn istället för Han)
Det va estin-studenternas teater.. Den va ju inte bättre än min musikal förra året men dom va duktiga!
(idag ska jag på musikalen) Efteråt gick vi o handla på Ica med kuponger.. det blev saft o morötter :) haha.. Fick förresten en snöboll.. eller rättare sagt isboll på benet så har nästan ett blåmärke där idag! Morrr..
Väl hemma åt vi kassler o pasta.. typ.. mycket gott iallafall!
Efter en massa strul vid datorn åt vi semla (igen)!!!

Idag har vi läst läst läst + betalat räkningar.. (Amis höll på att dö ett tag.. bidde rädd.. men det gick bra som tur var..)

Alla medlemmar på Friskis har idag 15 % på allt på Stadium så dit ska jag.. Sen ska vi på musikalen!
Igår lovade Han att han skulle bjuda mig o Dure på mat efter musikalen men jag tror inte det blir av..

Imorn blir det gensvarsseminarium.. Vi kommer säkert bli grillade men men.. Man kanske kan lära sig lite av det åxå..
Sen får vi skriva skriva skriva ännu mer.. Sen ska jag fika o modellera ;) Sen ska jag boxas med Duran Duran!!

Nu ska måste jag duffra.. Tappade ett smörpaket i håret innan så det börjar bli dags.. (nej det gjorde jag inte men man skulle kunna tro´t)

/Urre


Emmaboda

Tisdag: Födelsedag!
Skrev på uppsatsen på förmiddan o sen hade vi språkresurstillfälle på eftermiddan med Ingrid Schaffer :)
Hämtade min matte-tenta då åxå.. Hade 71 av 84.. ganska nöjd men vissa frågor borde jag fått ännu mer poäng på :P
På kvällen hade födelsedagsbarnet önskar pangkakor så vi gick till hemköp på kungsgatan o köpte ägg, mjöl o mjölk bland annat..
När vi sen va på väg hem o gick förbi Spicy Hot gick vi in där istället o beställde mat! Mycket gott!
Sen blev det Valkyria på på med stor popcorn + chips + 0,8 liter läsk var.. herregud! Han åt mest.. jag lovar! ;) Men det va gott o filmen va bättre än jag trodde!
(Amis klippte sig.. fint!)

Onsdag: Hello Saferide
Amis o jag kom igång att skriva metod.. Det gick ganska bra faktiskt!
Sen va Dure o jag på trappan o glodde på folk :) hihi.. Jag följde även med henne på besiktning av bilen.. tufft!

Efter det gick vi till Ica Strömmen o köpte godis sen satte vi oss på bibblan.. försökte med att plugga lite.. jag hjälpte Dure med lektionsplanering om droger.. Men blev planering av examensfest istället :) Tränade inte :(

Lina o jag va i alla fall på Hello Saferide på kvällen.. Dom spela på Flygeln här i stan.. MYCKET BRA!!!! Panter va förband o även dom va mkt mkt bra!! :D


Torsdag: Trappan-kväll
Amis o jag steg upp en timma tidigare än vanligt o skrev metod o inledning..
Sen blev det lunch på Broadway med Lina igen! Bästa stället i stan!
Tvättade denna dag åxå..
På kvällen va det Halvkasst-möte.. Vi har nya medlemmar.. Hoppas vi!!! Sen skulle Han träna handboll o då hade vi ganesha-möte.. Vi satt i Swedbank så vi kunde spana efteråt.. haha..
Åt vitlöksbröd, hamburagretallrik o kladdkaka! Nam nam!!

Fredag: Emmaboda
Steg upp åtta o började förbereda packningen inför resan till skogarna!
Kl nio åt vi frulle.. fil o äggmacka med kaviar :)
Åkte Swebus till Kalmar o där vänta syster-yster.. sen tog vi tåg till Emmaboda.. (Hade vatt på Ica-strömmen o laddat upp med Cosmopolitan, macka, dricka, äppel o godis)
Väl hemma fick jag gosa med katten, handla på Ica med moder o snart är det limekyckling på tallriken..

Hoppas filmvisningen gick bra o att flytten åxå går bra!
Ha en trevlig helg alla! Imorgon blir det 25-årskalas! Yeay!

Jag saknar dig!


Shit britt

Helgen är slut..
Veckorna tycker jag går fort, men helgerna går fan så mycket fortare.. (Urre, veckan har 4-5 dagar, helgen 2-3.. kan va därför) :P

Denna veckan är iallafall fullspäckad:
- Idag är det Halvkasst-möte på trappan.. ev. träning ikväll (men efter gårdagens box kan jag knappt röra mig så vi får se)
- Imon fyller den Duktiga Idioten år.. Så då blir det bio eller nåt annat..
- På onsdag ska jag hänga på Trappan över lunch..
- På torsdag kanske Trappan på lunchen men på kvällen är det garanterat Trappan (dels för ett nytt möte)
- På fredag åker jag hem till Emmaboda!!! Kommer bli trevligt faktiskt.. 25-årskalas, ev. Växjö för att kolla balklänning till syster, mammas mat osv :)

Alla Hjärtans Dag i lördags..
Vi gick ut till Coop/Systembolaget för att shoppa.. tog bussen hem.. när vi klev av bussen gick en av påsarna sönder HAHA ( det va roligt )
Hem för att baka baka o baka lite till.. Vi gjorde paj, bullar, sorbet, kyckling, potatis.. Dels till oss o dels till söndags-kalas!
Riktigt lyckad kväll iaf mes massa god mat o lite bubbel :P
På vägen ut till Coop ringde syster o va nyfiken så henne va jag tvungen att ringa o förklara mig för på vägen hem på söndagen.. Mamma o pappa ringde jag åxå o även dom fick reda på lite smått o gott :P HAHA (va dumt det låter)

Dure o jag tränade box igår.. Riktigt skoj faktiskt.. Dure fick stå på en step-bräda för att hon skulle bli lagom lång.. HAHA.. men det funkade alldeles utmärkt! Sån sjuk träningsvärk idag bara.. shit britt! känns att man lever.. Både i lördags o igår hade dom dessutom geléhjärtan på Friskis.. Tror Dure o jag vann i att äta flest.. Eller Dure iaf ;) Men Tack Friskis iaf!

Efter boxen gjorde jag varma mackor hemma o sen va jag i Marielund igen.. Fick smaka på godisträdet o JÄTTEGOD kladdkaka! Vi såg På spåret på datorn åxå.. En tågresa till Norrköping.. Blev lite besviken att det inte var några roligare frågor bara.. Typ: Längst på lärarprogrammet eller nåt? ;P
Va om Sydafrika åxå.. Där Skrutt varit på alla platser som visades.. Men han kunde ingen fråga iaf :P Hihi..

Pausar en stund från c-uppsatsen.. inte för att jag gjort överdrivet mycket på den idag ändå.. men iaf.. Transkribering är inte det roligaste måste jag ju få meddela.. Annars känner det ganska bra med uppsatsen.. Gjort klart vad vi tror är alla intervjuer o läst böcker (har avhandlingar kvar).. Så nu är det väl BARA skrivandet kvar.. HUA!!!

Va på bio i fredags åxå förresten.. Vi såg Revolutionary Road.. Yes jag sa rätt denna gången :P
Den va.. Jo helt okej.. Men jag trodde nog det skulle hända lite mer.. Men som vi sa.. Det som hände, hände i slutet men man behövde hela filmen för att få slutet.. Hänger ni med? Inte jag..
På trappan o fika o sen Ingelsta innan bion.. Skulle ätit på Spicy Hot.. Men det va verkligen spicy o hot där den dagen vi skulle va där.. Fick en hostattack när jag kom in.. o efter två sekunder märker vi att alla hostar o att ingen sitter där o äter utan alla hämtar mat.. Men vi valde iaf Kungsgatans Kebab istället.. o det va minst lika gott!

Nu ska jag göra mig redo inför möte.. blev inget mer på C-uppsatsen.. kanske senare idag..
/Uuuuuuuuuuuuuuuuuuurre

cookie dough

Idag gjorde Amis o jag sista intervjuerna (förhoppningsvis behöver vi inte fler)
Efter intervjuerna åkte vi bussen hem o när vi satt på bussen kom vi fram till att vi inte ville gå hem utan vi satt kvar på bussen o åkte in bit till in till stan.. Fyndade lite fint!
Kl 12 lunchade jag med Lina på Broadway! Det bidde macka med kyckling, mango o currysås.. Mycket god.. I love Broadway! Blev en liten efterrätt åxå!
Efter Broadway blev det en stund till på stan, sen bomull, sen hk, sen Linas lägenhet! Vi bakade bullar! Det skulle bli 80 stycken men vi räknade lite fel o det blev bara 60 stycken.. 40 gigantiska o 20 fina o normala :)
Förrutom vår lilla felräkning gick det ganska bra :) Det blev hål i degen när vi skulle smöra den! En massa kanel hamnade på golvet helt plötsligt av nån konstig anledning och den sista plåten var nog den enda där bullarna såg någorlunda bra och lagom stora ut!

Annars i veckan har vi gjort en massa intervjuer.. Vi har varit i Lindö, Eneby, Haga och Åby.. Förhoppningsvis räcker som sagt våra intervjuer.. Eftersom vi ringt runt till alla förskolor i Norrköping får vi fortsätta i Linköping om det inte räcker med dom vi har.. Å det orkar vi inte..

Har också kommit på den senaste veckan att jag vill köpa ny dator, Ipod o cykel.. Är det någon som vill lägga ett bidrag är ni välkomna!

Tränat lite i veckan också faktiskt! Har kännts riktigt bra och varit roligt också! Ki-jympa i måndags o Step-up igår..
När jag kom hem från träningen igår gjorde vi raggmunkar.. Tänk att pangkakssmet med riven potatis i kan va så gott! Blev ett par över som jag åt upp nu ikväll åxå :)

Sökte förresten jobb på Kolmården häromdan + Maxi.. ska söka lite fler.. så vi får se var jag blir av i sommar..

Alla Hjärtans Dag på lördag då da.. Japp japp..
Å nästa helg blir det nog en sväng till skogarna i Småland faktiskt.. 25-årsfest!

Sveriges värsta bilförare på tvn.. går ju inte att missa..
/Urre

(det blev fel fel fel på facebook igår)


Duktig idiot

Denna veckan har vi ringt runt till typ ALLA förskolor i hela Norrköping..
Min standardfras satt efter cirka 3 samtal: Hej, Mitt namn är Ulrika och jag studerar till förskolelärare på Campus Norrköping.........
Men det gick ganska bra ändå! Första intervjun görs imorgon.. hoppas det går bra!
Vi har även lånat lite fler böcker om vårt ämne.. finns mer än vad jag trodde!

Igår va det ju premiär för Melodifestivalen!
Jag fattar inte hur folk kan rösta vidare Caroline af Ugglas.. Jag tycker till och med Marie eller Shirley va bättre!!!
Programledaren tycker jag inte heller om.. men däremot är det ganska roliga artister med denna säsong!
Jag tror faktiskt jag vill gå på Andra chansen när den är i Norrköping..

I fredags va jag i Lkpg.. Vi va på Ikea.. men för att komma dit va vi tvungna att åka till med Saaben till Malmslätt (jävlar vikket fint hus) för att hämta minibussen :P
Men Ikea va trevligt! Har nog aldrig gått igenom så fort dock! Blev en god fika i mitten åxå..
Köpte iallafall en hurts, ett extra täcke, lite krokar, vinglas, underlägg, chips o chokladbollar :)

Efter Ikea gick vi efter mycket om och men till Trappan en sväng..
Jag kom fram till att det va nog första gången jag va där utan Annie eller Dure.. Ja, jag tror det.. Men Skarran va där en stund så jag kände mig ganska bekväm ändå :P
Vi åt pizza och spelade Rita och gissa (ganska tråkigt faktiskt!)

Förresten! Jag måste tipsa om säkert världens bästa film! Såg den igår efter Mello :)
CHANGELING
I´m lovin it! Se den!

Sen kan jag tipsa om Use Somebody med Kings of Leon!
Åxå sjukt bra!

<3<3<3

Beck - Flickan i jordkällan ikväll..
Egentligen borde man ha kaffe, popcorn och cashewnötter till det.. Enligt mig o Alexandra iaf :)

/Urre

BANG!

Jag va på handboll i söndags..
Det första vi gjorde när vi kom till hallen va att ta fram en boll o spela lite på skämt.. det va superkul tills jag skulle lägga en straff o sträcker ryggen! AJ! Fan va ont det gjorde! Å det gör faktiskt fortfarande lite ont.. eller det gick över igår på dagen men kom tillbaka på kvällen..
Annars va det jätteroligt att sitta bland alla föräldrar o kolla på matchen.. även fast dom förlora.. men jag blev grymt sugen på att spela :P

Nu har Amis o jag äntligen kommit igång lite grann med C-uppsatsen.. det är svintråkigt.. å när man vaknar på morgonen vill man bara ligga kvar o spola fram 10 veckor.. Jag vill läsa estin igen!

Idag va vi på Willys.. Fan va mycket folk det är på 113.. Usch! Fy! Blä!
Vi handlade iaf så vi kan äta äggmacka med kaviar.. Supergott ju! Haha..

Igår va jag ute på promme.. Å gissa vad jag hitta på gatan?! 140 KRONOR!!!!!!
Jag kände mig nästan rik! :D

Ikväll blir det Bolt o fruktsallad..
Ska kanske läsa lite mer eller sova nu.. Skulle va skönt att sova!

Vi ses..
/Urr-Burr


chokladsås med banansmak

igår va det fest! fest för Annie för hon har tagit examen! <3
vilket resulterade i väldigt mycket disk!
gårdagen bestod iaf av att jag hämta annie på station o så gick vi hem o väntade på dure ett tag..
sen åt vi jättegod mat på Athena!
vi åt vitlöksbröd med tzaziki till förrätt, souvlaki/bifflaki till huvudrätt o så delade vi på en flaska vin! mycket gott o mycket trevligt! 
efter Athena gick vi hem o åt efterrätt - glass, banan, maränger o chokladsås med banansmak!
under efterrätten delades det även ut lite presenter! :)
lite senare på kvällen kom fler folk.. jag tror vi blev 12 stycken sammanlagt, men stundtals lät det som det va 100 pers här inne :P
David körde med sitt lilla partytrick, nämligen ett litet frågequiz.. jag o dure va på lag o jag tror vi kom sist :(
Grattis Annie o Lina som vann!
Alla gav även Annie en röst till Team-Uddevalla som examenspresent åxå.. Men hjälpte det.. Fan heller :(
Trappan - Vinterkravall blev det sen.. Najs bajs!!
Vi kom hem o åt lite glass o ostbågar.. Annie, Dure o jag o klockan va nog fyra när vi sa god natt..
Det bidde scones till frulle! Nam nam!! Sen körde vi Annie till station o sa hej då! Åkte till Jula o hämta schema till Dure.. sen när jag kom hem va jag mycket väldigt flitig! Jag diska allt, dammsög o duscha :P

Idag blir det handboll! woho! HAHA

I fredags va blev det potatisgratäng + fläskfilé :D Me love!
Efter den måltiden blev det åxå massa disk! Jag har nog aldrig diskat så mycket som denna helg!

Fan! Jag hatar min dator! (för dom som vill veta)
Ska nog köpa en ny dator istället för Ipod..

Jag klippte mig förresten i torsdags..
Blev lite av en hockeyfrilla ;) Men ändå lite mer frisyr än innan.. Det duger åt mig!

Nu ska jag äta rester.. sen ska jag ge mig iväg..

Vill även Gratta min syster-yster som nu är "riktig" revisor efter att blivit godkänd på en tenta! Grattis! <3

Vi ses kanske nån vacker dag!
/Urre

RSS 2.0