En förskola och skola för alla

Min nya kurs..
Hade intro på den igår.. Jag tror det kan bli en bra och intressant kurs.. Både för att Banäni sagt så och för att det verkar så :P Haha.. Bra anledning va?
Inger o Maggan som är kursansvariga var som tvp systrar eller ett gift par på introt igår.. Så söta så! ;)
Idag hade vi vårt första möte med nya arbetsgruppen.. Verkar kunna bli en helt okej grupp.. Nån som pendlar från Göteborg.. Hade jag aldrig orkat.. Vi pratade iallafall Life history idag.. Man skulle berätta om någon annorlunda person man stött på under sin uppväxt.. Jag var tvungen att ringde mamma igår o be om hjälp o gnugga tankeknölarna.. Men inte ens det hjälpte.. Blev lite svammel idag istället och nu har jag skrivit ett paper om svammlet åxå :)

I söndags kom päronen plus moster o hennes man förbi på vägen hem från Stockholm (Jag MÅSTE åka till Stockholm snart!!!) Fick chansen att presentera Jonte och jag tog chansen.. Haha.. Det gick bra.. Fick ett godkännande sms av pappa sen.. Haha!!!! Vi bjöd iallafall på spagetti och köttfärssås och det uppskattades..
På söndag blir det Linköping :P

Tränade Ki-jympa med Dure igår.. Jag var helt förstörd på kvällen och slocknade på kudden innan tio på kvällen.. Vaknade inte ens när Jonte ringde.. Sry!

Hört ett rykte om att Halvars ska vara öppet.. Jonte och jag ska ut o gå och kanske avsluta promenaden på Halvars!!!
Det bästa hade varit att gå dit med Banäni och Dure som en årlig tradition.. Men icke!!! :(

Premiär för Färjan 2 igår på Tv.. Jag saknar saknar saknar!!! (Som Dure sa idag.. Man kunde nästan känna lukten av spyor och piss när man såg det på tv) Men jag saknar fan det åxå! Nästa helg bär det av!!! Under påsk o allt.. Men fan va najs det ska bli!!! WEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.............
Bannäni!!! Se till att bli frisk från din dumma håla full av bin!!!!!

/UrreBurreBananBåt

FREEEEEEEEEDAG!!! :D

Veckan har gått fort som alla andra.. Har ändå hunnit med en del.. Varit på bio, köpt basketbiljetter till semifinalen ikväll, en galet lång promenad, Broadway, shopping och kanske en bokad resa till Mallorca!!!

Dure och jag var o såg En shopaholics bekännelser i onsdags.. På våffeldagen.. (Jo, det är galet gott med våfflor men varför finns det en dag just för dom?!) Dure och jag fick iallafall i oss en våffla på Trappan mitt på dagen.. Innan bion åt vi på Spicy hot och sen fick vi springa till bion :) Vi hade ju fått pengar (som iofs försvann ganska fort pga. räkningar men..) Bion var iallafall mycket bra, och mycket bättre än vad jag trott! I recomend!

Samma dag, våffeldagen, tog vi Svettis och åkte ut till Himmelstalund och köpte biljetter till basketen ikväll.. I look forward very much!

Igår skulle Jonte och jag ut på promenad! Jag förväntade mig en helt vanlig promenad, utan några beskymmer.. Men han tog mig bara längre och längre ut i skogarna.. Usch.. Jag gick hemifrån till honom efter 11 nån gång och var hemma strax innan 14.. Halleluja! Men det var fint vårväder och ja, jag mådde bra sen när jag kom hem (förutom att mina ben och fötter värkte)

Efter en galet lång promenad fortsatte jag walkandet.. Jag var på stan med Lina.. Vi fyndade en hel del faktiskt.. Jeans, jacka, skor och nagellack :P Jag kollade efter skor till mig åxå.. Men måste nog fundera ett tag till :P Walking-skor eller Jogging?!
Efter shoppingen gick vi till Broadway så klart!! Jag tror kassörskan blev lite chockerad igår.. Jag brukar alltid ta min kyckling/mangoraya-macka med apelsin-juice och så kaffe med kladdkaka till efterrätt.. När jag tog smootie istället för juice och snickerskaka istället för kladdis gapade hon nästan :P Haha.. Men I love her! Hon smyger förbi och kollar så att vi har ätit upp vår macka sen kommer hon med en bricka med kaffet och kakan och serverar där vi sitter (de första gångerna fick vi ju gå och hämta själva) Det är nästan som att få frukost på sängen :)
Vi satte oss även och började måla naglarna när vi fikat klart.. Vi har otroligt tjusiga knallrosa naglar nu! :) Efter Broadway gick till Ica en snabbis och sen hem till Nygatan en sväng.. Vi kollade på 50-tals klänningar på tradera, kollade på foton, lyssnade på musik och kl 22 blev vi sugna på pangkakor så då ställde vi oss o gjorde sånna och löste sudoku.. Jag vann!!! ;) Trevlig afton!!

Just de.. Den där resan åxå.. Jontes brors tjej jobbar på Ving så vi fick ett mycket bra pris för hotell och resa till Mallorca den 25 April :) Yeay!

Jag är lite sur på swebus/Sj.. Den sista bussen/tåget från nkpg till Nypan går 20.41.. MORR! Annars hade jag kunnat hälsa på Bannäni ikväll.. Men jag hinner tyvärr inte det.. Vi ska ju på basket.. Och sen igår ringde dom och ville att jag skulle jobba imorgon.. Jag kommer snart ändå gumman!!!

Kommer förresten inte jobba på citygross i sommar.. Fick reda på det igår.. Lite surt faktiskt.. Hade varit bättre med citygross.. Det ligger närmare så man slipper pendla och man får bättre betalt, kanske hade fått jobba mer där än på kolis åxå.. Men förhoppningsvis blir det Kolmården i år igen.. Annars blir det tomt i plånboken..

Tvättdag idag! 12-17 Kommer bli hur mycket tvätt som helst.. Var längesen jag tvättade nu, så det är dags kan man säga!!!

/UrreBurreBananBåt!!!!!!!!!!

Våffeldagen

Ganska konstigt att det finns en våffeldag egentligen.. Men ändå bra!! Det är ju gott! :)
Dure och jag lunchade på Trappan o så hade dom våfflor där åxå.. Så jag har ätit en våffla idag iallafall! :)
Blir nog tyvärr inte fler.. Vi ska på Spicy Hot och bio ikväll.. Men det är åxå najs najs!! (skulle egentligen tränat men får göra det imorgon eller nåt istället)
Köpte biljetter till basket på fredag åxå.. Semifinal!!! Yeay!!!

Jobbade på citygross igår igen!! Ingen bra dag för att jobba! Jag var trött redan när jag kom dit och dagen slutade med att jag var trött och sur på allt och alla.. Men men.. Man kanske ska ha sånna dagar åxå..

Fick ju pengar idag!!! Mycket har redan försvunnit på grund av dumma Försäkringskassan men imorgon ska jag iallafall på stan med Lina och så Broadway på det! I love! <3<3<3

Kolla anslagstavlan på Bomull! DÄR händer det grejor!!! :P

Tjipp!
/Urre


fadderi-skifte

I helgen var det fadderi-skifte!!! weeiiiiii.. Lyckat blev det!
Lördagen började iofs inte så bra.. Jontes cykel visade sig hade blivit stulen när han skulle hem.. Men det blev en promenad i vårsolen istället :)
Redan 9.00 skulle vi i Halvkasst -08 träffas på Dalkarlens innegård.. Jag vann och kom dit först!!! Dure var lite sen.. Hade hon kommit någon minut tidigare hade hon fått hälsa på sin karl.. Den enda som inte kom denna dag var Annie.. Typiskt åxå! Men hon var upptagen med annat kalajs, Hoppas du hade det bra gumman!
Vi planerade dagen på två minuter och 9.30 kom Underkasst :) Eller hälften av dom iallafall.. Tjejerna skrev tenta..
Vi delade ut banderoller som Dure hade sytt mycket fint! Gröna som det stod Underkasst på! De fick åxå bandspelaren som dom skulle gå runt med hela dagen (men glömde vissa gånger)
Deras första uppdrag var iallafall att sätta på sig fjädrar som de skulle inhandlat till denna dag.. De hade snott en påse fjädrar från Bomull och fick minuspoäng för detta! Dels var det för lite fjädrar och dels var det ingen ståltråd så dom kunde sätta fast dom.. Vi skickade iväg dom till stan för att köpa nya och medan de gjorde det dumpade vi lite grejer på Konstantinopel.. Kulan och jag spelade lite biljard i det nya biljardrummet.. JAG VANN!!! Ibland kan man nästan tro att jag är bäst på allt :P HAHAHAH..
Kl. 10 kom Underkasst tillbax och denna gången hade de köpt fjädrar MED ståltråd så dom kunde sätta fast dom.. Dom sparade några fjädrar till flickorna åxå..
Efter det fick dom i uppdrag att handla på Systembolaget.. Dom fick niohundra riksdaler att inhandla varor för.. Både till oss och till dom.. Sen fick dom kånka på det till Konstantinopel och vi satt där en stund och gjorde bland annat en lista på vad som skulle ätas..
Lunchdags typ 11.30 En macke donkan-rätt och resten från chicken-kebab mitt emot.. Jag fick gå in på Macke Donkan i mina fina kläder (overall, hatt + halvkasst-tröja) och beställa.. Folk tittade men det var lite roligt åxå!
Vi smaskade i oss maten på Konstantinopel och gick sen till Holmentorget där alla fadderister skulle samlas för att delas upp i lag inför dagen..
Vi i Halvkasst hade vår station på Trappan-däcket! Där fick dom ett Halvkasst-märke och beroende på var de satte märket fick de poäng.. (vissa, som inte hade overall utan jeans, limmade dit märket på jeansen.. där va deras byxor förstörda, men de fick ju extra poäng iallafall.. vad är viktigast?!) Sen var det norsk kareoke som gällde.. Najs bajs!! På Trappan-däcket tillbringade vi iallafall vår eftermiddag.. Mycket trevligt med spex, musik, trevliga människor o blablablAAAAAAA...
När alla nio grupperna hade varit på vår station fick vi vila lite.. Vi gick till Konstantinopel igen och däckade en stund.. Vi åt mackor med Creme Bonjour och Underkasst blev Halvkasst och vi blev Överkasst!!! Vi drack (eller drack och drack men iallafall) Jack Daniels, som man måste..
18.30 var det samling på Trappan-däcket igen.. Då skulle varje lag presentera sin sketch dom gjort under dagen där dom var tvungna att ha med vissa ord.. Kommer inte ihåg riktigt vad det var för ord men typ Pi = 3,14 och Glenn :P
Sen var det sittning.. Det var bordsplaceringar och maten var spagetti och köttfärssås.. Nej, jag hade velat ha bättre mat och bättre sällskap.. Men jag åt upp maten och sen förflyttade jag mig till andra känningar :)
De nya fadderisterna spexade under sittningen och jag gick modevisning.. WOHO!!!
Sittningen var slut typ kl. 23 och alla var halvt döda då.. Men vi försökte väcka oss till liv och tog gjorde några moves på golvet :) Dure och jag gick hem till Nygatan och sov redan kl 01.. Hade aldrig orkat stanna till 3.. Jolly Jörgen som skulle stanna till 3 gick hem redan kl 23.30 typ :P Aja Baja!!
En lyckad kväll dag var det iallafall! Vädret var åxå najs!!! (ingen snö på taken som nu.. MORR!!!!)

Dagen efter åt Dure och jag frulle på Kungskebab och till efterrätt blev det en magnum inhandlad på Hemköp på Kunsgatan :P
Vi mötte Dimme på Skvaller och bad om ursäkt för att vi inte dök upp kl 06 :P Å så gick vi till Bomull och fixade lite.. Överallt var det spår från gårdagen (de förbaskade fjädrarna) :)

Annars var det tv:n som gällde igår.. Först repris av Greys Anatomy.. Jag måste bara:
Finns inget vackrare par än Denny + Izzie!!! I love them!!! Lite konstigt att Denny fortfarande är med eftersom han är död men jag tycker det är lite mysigt ändå.. Man blir kär varje gång han kommer i rutan :P Finns heller ingen som säger "choose" så fint som Denny!!! I choose you Izzie Stevens.. Eller.. I choose between heaven and hell.. ÅH.. Jag döööör.. Dom borde vara tillsammans på rikt!
Såg handbollen på tv åxå.. hade egentligen velat vara där.. när man hade chansen lixom :P men icke! Man ser ganska bra på tvn åxå.. men det är coolare och se live!!!
Det var Wipeout och repris av Så ska det låta åxå..

Amis och jag åt pizza på kvällen (igen för min del :$) Å så köpte jag sånna där gosa godisar i videobutiken.. Choklad med marianne-krisp typ.. Världens godaste!!!
Jonte kom på kvällen efter handbollen.. Han hade med sig mat från Max.. Å till hans mat fick man en målarbok och färgkritor som Amis och jag snodde.. En superfin tupp sitter nu och pryder vårt kylskpå!!! Han ställde iallafall bilen på innegården och slapp p-bot/stöld :)

Idag har Amis och jag gjort lite på c-uppsatsen.. Det SUGER att vi inte lämnar in den i denna kursen.. Too little too late.. BAH!

Imorn ska jag jobba 10-19..
Ikväll ska jag tydligen bryta mig in i Jontes lägenhet och göra köttfärssås :) Moahahaha.. Nån som vill komma o hjälpa mig med bus???!!!

/Urreburrebananbåt

Friskis och Svettis

Igår var vi på Friskis (jag och Dure).. Det var verkligen dags.. Vet inte hur längesen det var sist..
Men men.. Nu till historién :P

Dure och jag hade bokat oss till aerobics 16.30 och kommer dit i tid för en gångs skull!
När vi ska logga in oss och få biljett står det inget om aerobics på skärmen så jag frågar om det inte är nån aerobics idag.. Hon i receptionen svarar: Jo, men kl 17.30.. Typiskt åxå!!! Vi bestämmer oss då för att ta ett medel-pass kl 17 istället..
När vi ska avboka oss från aerobicsen går det lysande för Dure men när det är min tur funkar det inte..
Det visar sig efter ett tag att mitt kort gick ut i söndags (15 mars) BAH!
Dure och jag sätter oss ner ett tag för att fundera på om det är värt att köpa ett nytt kort för ett halvår eller om jag ska köpa 10-kort.. Efter mycket om och men bestämmer jag mig för 10-kort! Kommer troligen inte träna något i sommar ändå.. Brukar inte bli så iallafall.. Så när jag tränat 10 gånger får jag väl köpa jogging-skor eller nåt och köpa "riktigt" kort till hösten istället.. Tror ändå inte jag kommer träna så mycket.. Dels för att det inte blivit så mycket på sistone och dels för att jag förhoppningsvis kommer jobba några dagar i veckan (och då kan det hända att det blir någon kväll)
Men men.. Vi stiger in på medel-passet - uopptäcker att det är den ledare som inte är vår favorit.. Suck! MEN han hade nästan bara nya schlager-låtar under hela passet och DET var toppen! Annars är det några minus för hans rörelser men vi fick iallafall röra på oss igår! Kanske blir step-up ikväll får se :)

Jag var även hjälpsam i skolan igår.. Först var jag på ett seminarium och störde och pratade lite om Sex och samlevnadsdagen och efter det fick jag vara modell med en massa jävla gips i ansiktet.. Min Ganesha-tröja är nästan förstörd efter det där! Det var iallafall Jonte som skulle göra ansikten i gips till sitt KU-arbete och jag ställde upp.. Nästan som ansiktsbehandling! Men jag såg ju ut där efter.. Fick iallafall ge igen och göra en mask på Jonte sen.. Det var skoj!!!

Nu väntar jag på ett kärleksbrev på mailen från den nya kassören i Halvkasst -09 :P
SKIFTE PÅ LÖRDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och på att Dure ska bli klar med sitt pluggande med David och Adde, så vi kan gå till Trap och äta.. Kommer inte ihåg sist jag åt mat hemma (mer än frulle förstås)

Var förresten en sväng på stan idag.. Köpte nagellack och örhängen, KNALLBLÅ, som matchar min kjol :P
Åt åxå en av de nya GB-glassarna i vårsolen!!! Den mörka magnum.. 4 av 5 möjliga! Minus för priset och storleken!

/Urreburrebananbåt

Tack för en wonderful helg mina söta små darlings!

Ville bara tacka för en grym helg!!! Super-duper-helgen Nr.1!!!
I fredags kom Bannäni med Swebus.. Dure kom i rusande fart med Svetlana (som bilen heter nu för tiden) lite senare.. Men va fan.. Är hon nåsonsin i tid.. Den dagen hon kommer i tid kommer det kännas fel ;)
Vi gick iallafall till Trappan på kvällen och tänkte äta pizzan där men det var för mycket folk så vi vandrade vidare till Poseidon, där det åxå var för mycket folk = inga platser! Till slut blev det Gu va gott.. Å så va det faktiskt åxå.. Även fast Trappan eller Poseidon hade varit lite roligare för att dom har vitlöksbröd!!!
Vi bestämde oss för att hyra film och köpa godis och då hem till lägenheten efter Gu va gott..
Vi hyrde American Poop och Flyga drake.. Vi såg bara American Poop.. Vad ska man säga om den filmen då?! Ganska äcklig men stundtals rolig åxå..
Vi bäddade.. Bannäni fick flygplansmadrassen och Duran fick soffan.. Jag hoppas ni sov gott!

Lördagen skulle Dure jobba o Annie försvann till stan för att fika..
Jag ringde pappsen som fyllde år (grattis!) och sprang sen till stan för att möte upp Annie som skulle bleka håret!!!
Jag hade bokat tid till henne bara dagen innan på Modeklipparna och jag tycker resultatet blev SKITSNYGGT!!!!
Hon provade några tusen klänningar och lite skor.. Bland annat på Cubus som tydligen inte finns i Nyköping..
Annie och jag gick hem.. Diggade massa melodifestivallåtar och inväntade Duran!!! Efter vi hade duffrat ringde hon, vi försvann i Halvkasst-tröjor och mysisar till China och beställde mat.. Nam nam!!
På kvällen kom Kamilja och joinade oss till Mellon.. Najs bajs!! (FEL låt vann.. Men vi är lite nöjda med en tredje plats åxå)
Efter Mellon var det Vårkravall i overall på Trappan.. YEAY!!! Dansgolvet blev ett träningspass, balkonen en scen där Annie och jag uppträdde litegranna och Baren en bar i Danmark/Norge :P HAHA! AP-rolig kväll iallafall!!!
Vi kom hemvinglandes runt tre och somnade vid fyra nån gång..

Morgonen efter vann Annie uppstigningen.. Men av en anledning som inte var dum :)
Jag bakade scones (hände för andra gången men är ändå tradition) Vi sjöng, dansa o beat-boxade.. hihihihihihihihi :D
Jag fick reda på att GB hade nya glassar så när Annie skulle till sitt tredje hem (swebus) gick vi med och på vägen tillbaka skulle Duran och jag köpa GB-glass.. Det slutade med att dom hade billigare och minst lika god glass på Hemköp så den köpte vi + aftonbladet och gick sen hem och kollade på Flyga Drake!!! Finfin!!! :)
Vi degade hela söndagen hemma i lägenheten.. Gick senare till stan och åt på Mac D.
Vi ville inte hem så vi gick på bio istället.. Vi blev sugna på bio av popcorn-lukten men köpte godis istället :P
Vi såg Dumpa honom.. haha.. jaa.. det var många kändisar med i filmen och en helt okej film åxå.. Dure och jag tryckte i oss så mycket vi kunde av onyttigheter eftersom vi skulle träna varje dag denna veckan.. HOST!!!

Igår fick jag istället jobba mitt första riktiga pass på Citygross.. 14-20 Det gick bra och det var roligt!!!
Kolmården ringde under dagen och frågade om jag skulle komma tillbaka i sommar och bad mig maila när jag visste.. Så jag lämnade in CV på Citygross och hoppas att jag får där.. Fast jag vill jobba på Kolmården åxå.. Jag är kluven (som ola salos pung) Jag har lärt mig av den bästa! ;)
Verkar förresten som att Jonte kommer få jobb på Kolmården den lille skiten ;P Men Grattis!!! <3

Ja.. jag har säkert glömt massor om helgen men den var verkligen tipp-topp!!!
Tack mina söta små darlingar!!! Ni är bäst!!!
PUSS

Har aldrig varit så rädd..

..Inte på väääldigt länge iallafall..

Igår hos Jonte gick jag som vanligt till toan o borstade tänderna på kvällen..
Eller om sanningen ska fram så frågade jag honom om han kunde följa mig för det kunde finnas läskiga monster i hallen (det va ju mörkt!) Men icke.. Så jag fick gå själv..
När jag sen va klar och skulle gå tillbaka till sängen står han där, när jag kommer ut från dörren, i den mörka hallen.. Jag blev alldeles varm i hela kroppen av rädsla och jag hade säkert kunnat svimma om jag hade velat.. FY FAN!!!
Det dumma var att jag hörde honom under tiden jag borstade tänderna.. Eller jag trodde jag hörde att han kom men jag tittade mot dörröppningen och såg honom inte.. Tänkte nästan ropa att han skulle ligga kvar i sängen och inte komma och skrämma mig..  USCH FY BLÄ!!!
Tycker ni inte det låter läskigt så var det det iallafall.. Tog minst en timma innan jag kunde somna sen..

Igår var jag på Citygross för första gången.. Utbildning skulle det vara.. Trodde vi skulle få lyssna på nån tråkig tant om hur det är att sitta i kassan.. Men för det första var det ingen tråkig tant som pratade med oss (hon såg lite farlig ut först men jag ändrade mig senare) Och för det andra fick vi till slut sitta i kassan.. Jättekul faktiskt! Imorgon ska jag dit igen :) Tanten som vi fick prata med frågade oss om vi hade någon tidigare erfarenhet av att sitta i kassan och jag sa att jag hade jobbat på Ica.. Hennes svar blev "Vad bra! Vi har samma PLU-koder som Ica så du lär dig nog på bara två dagar" Jag tänkte att det va superbra att det va samma koder men blev lite tveksam om jag skulle lära mig snabbt ändå.. Till slut kom det fram att jag hade jobbat med ett gammalt Ica-kassasystem så det var inte alls samma koder.. Men jag kan iallafall PLU-koderna för gul lök och bananer från gårdagen :) Yeay!

Idag har Amis o jag varit hos Perselli igen.. Denna gången hade han lite mer att säga så vi ska fixa lite ändringar och sen är det snart dags för framläggning.. Shit britt!!
Perselli är för övrigt så söt! När han började lägga fram vad vi behövde ändra på bad han om ursäkt och när vi skulle gå önskade jag honom Bon appetit för han skulle äta och fick Merci beaucoup tillbaka :P

Idag är det onsdag = bara torsdag o sen är det fredag = ANNIE KOMMER!!! Och jag får äta godis :P Hahah..
Idag är även en dag då jag fick tvättid.. Känns bra tack!
Idag är även den dagen det blev fiskpinns och potatismos till lunch.. Amis skulle till farmor och äta och då blir det sån mat :P

/Urre

yes box

jag fick jobbet!!!!
Citrygoss! Here I come :P


Godisbehov=promenadbehov

(En titel made of Jonathan Johansson)

Verkar bli vecko-uppdateringar på denna blogg..
Va ju en vecka sen sist iallafall..

i måndags när jag gick hem från jonte gick jag förbi nygatan o gick till fenix för att hämta min cykel för att sedan lämna in den på verkstan.. den fick sova över där till tisdagen o kalaset kostade 160 riksdaler.. men då fick jag iallafall ett stabilt styre.. men jag hatar den cykeln.. får jag jobb ska jag köpa en ny!!!
när jag senare kom hem till lägenheten blev jag överraskad.. två okända människor låg i vår vardagssoffa o sov.. som tur var var dom människorna inte farliga :)
på kvällen va det ganesha-möte o jag fick va sekreterare.. heja mig!

i tisdags gjorde jag nog inget viktigt.. inte vad jag kom ihåg iallafall..

i onsdags hade jag o Amis möte med Perselli om det farliga c-uppsatsen.. vi var lite nervösa men Perselli tyckte om den!!! :) YEAY! jag tror jag ska gifta mig med Perselli förresten.. (skulle se ganska roligt ut.. lilla anna o långa farbrorn.. fast tvärtom.. HAHA..)
på kvällen var det möte igen.. men denna gång med Halvkasst. vi åt kakor o drack läsk.. nam nam nam!!! sen åt vi pasta på trappan o så gick jag till Jonte igen..

i torsdags skrev Amis o jag på uppsatsen på förmiddagen.. sen sålde jag en bok vid kåkenhus.. efter det åt Amis o jag lunch på Världens Bar, vilket var evigheter sen, men det var svingott! Mango-raya sås <3 apres la nous gick till stan o shoppa.. jag köpte en kjol o ett par byxor.. var kaos på stan på grund av mello-festivalen..
på kvällen var jag, josse o frippe o målade lakan.. första gången jag gjorde det men hoppas på fler för det var skoj!!! lakanet designade JAG o hänger nu på Bomull för er som vill se :)

i fredags blev det broadway igen.. ingen vecka utan broadway.. men det blev som sagt på fredagen istället för torsdagen och bara en timma så vi bestämde oss för att luncha där på lördagen åxå!!! Salami-Brie <3
efter broadway på fredagen var jag o dure hos skarrorna ;) o tittade på let´s dance o åt tacos.. patrik hade gjort kladdkakemuffins som vi fick smaka.. danke danke!! mycket trevligt o mycket gott!

i lördags var vi som sagt på broadway o käka lunch, Lina o jag.. sen var vi en snabbis på stan (ännu mer kaos pga mello)
sen gick jag till Jonte (förvånad?!) vi gick till willys o handla o så gjorde vi supergod kyckling o pasta.. såg melodifestivalen på kvällen så klart åxå.. FEL låtar gick vidare men men.. vi gjorde vad vi kunde.. ganska okej final nästa vecka ändå.. Visst ja! Vi ska förresten ha Show me heaven-festival på söndag med L&S.. inget annat här inte :P
bannäni var i stan i lördags men hos skull.. så jag får vänta tills nästa helg med att träffa henne.. jag har nedräkning.. hoppas du kan komma på fredag.. då är det bara... FYRA dagar kvar!!!!

i söndags var vi halt döda halva dagen sen gick vi till F13 o kollade på handboll o gick även hem därifrån.. lite duktiga faktiska :P vi såg ut som två snöbollar när vi kom hem igen.. hade lite snöbollskrig åxå.. det va kul!!!
pratade lite med pappa om köpenhamn.. dom hade varit på en restaurang där det fanns en maträtt som hette Bo Ko typ.. haha.. jag skulle vilja äta den :P

i dag har vi skrivit lite på förmiddagen.. nu har vi bara 1-2 sidor kvar.. men sen.. måste vi läsa igenom allt.. suck!
sen tog jag tuff-tuff-tåget till linköping.. jag hittade utan problem.. jag behövde inte ens karta.. bara eniro dagen innan :)
var på academic work.. hade sökt jobb som kassapersonal via dom.. visste inte ens var det var för affär jag hade sökt men nu väntar jag spänt på att telefonen ska ringa! såg inga snygga killar men dom var sjukt trevliga som jobbade där! (håll en tumme för mig!)

denna veckan är det ganska mycket o göra ändå.. möten, utbildningar, marknadsföring blablabla..
på fredag/lördag kommer iaf Annie.. weeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3<3<3 ska bli superskoj!!! kravall i overall på lördag!!!
o pappsen fyller år på lördag.. kanske ska posta ett kort iaf :P
för övrigt kommer denna vecka förhoppningsvis bli lite nyttigare än förra..

/Urre

Party-Helg!

I helgen var det party party!!
I fredags va vi hos kulan innan Gripenfesten.. Där dracks det vin o spelades guitar hero o så lite mycket vin till!
Efter kulan gick vi till Gripen, där folket var! Jag tror det va ganska trevligt ett tag men kl 24 kom Jonte o ville hem.. Vi vinglade hem ner för Kungsgatan o så fick jag ta hand om honom ett dygn.. Inte riktigt så illa kanske :)

Lördagen var det lugnt hela dagen tills det blev dags för förfest hos Bullen o hans vän! Där kollade vi på Melodifestivalen och spelade Rock-band! Svinkul!!!! :D
Vi gick till Trappan efter Bullen-vistelsen.. Där det var Charterfest! Jag hade med mig lilla kortet där det stod att man skulle få en överraskning vid inträdet.. Jag vill ett tuggummi, en tandborste o en kondom.. Yeay!
På Trappan kunde man köpa glass o toast.. Åxå gott! :) Vi stannade dock inte så länge på Trappan på grund av gårdagen :)
Dure följde med till Biafra o sov där.. Morgonen efter åt hon o jag frukost på Macke Donkan! Det va jättegott.. har aldrig gjort det innan.. Haha..

När jag kom hem till lägenheten fick Amis o jag ett litet ryck! Vi gick till Lidl o letade efter en mopp men dom hade ingen så vi gick till HK istället o inhandlade en! När vi kom hem försvann Amis till stan men då hade jag ingen som var i vägen när jag städade.. Jäklar va fint det är hemma nu! Vi har inte torkat golven sen vi flyttade in så vattnet var SVART när jag hällde ut det! Men faktiskt så är det roligare o städa när man ser resultat.. Kanske ska vänta några månader igen innan jag städar.. Eller nej..
På kvällen var jag hos Lina.. Vi gjorde jättegod tacopaj o kladdkaka!!! Trevligt trevligt!!
Sen tog jag spånkan till Biafra.. Har tydligen sovit där/här varje natt nu!

Jonte försvann till vfu:n imorse.. Jag har ju fått nyckel nu så jag kunde sova en stund till! Hihi..
Ja, jag sitter i hand lägenhet nu o önskar att jag kunde komma på ett roligt bus, men vi får se :)

Amis kompis kom iallafall på besök igår så jag tror inte jag ska hem o väcka dom riktigt än.. Men snart! Får se om det blir nåt skrivande på uppsatsen idag.. Annars behöver vi nog vara ganska effektiva även denna veckan.. Snart dags för framläggning.. Herregud!
I veckan blir det annars lite möten, träning o så skrivande.. Måste bli en fika på Broadway även denna vecka! Det har blivit en tradition på torsdagar!

/Urre-Burre-Bus

RSS 2.0