Fix & trix

Trots snökaos i lördags kom jag till Nyköping! :)
Va inte alls lika farligt väder där som i Norpan.. Men det kom senare på dagen..
Den promenad Annie o jag tänkt ta runt om i Nyköping ställde vi in.. Vi gick istället till Hemköp och handlade allt vi behövde, sen sprang vi hem till Annie och stannade inne resten av dagen.. Skönt! :)
Träffade Annies roliga vän på HK åxå.. Minst 30 gånger :)

Ingen visit hos Annie utan sång, dans o musik.. Vi sjöng o dansa i hennes fina lägenhet så mycket vi orkade ;)
För övrigt doftar Annies lägenhet gudomligt! :)
Det blev hemmagjorda hamburgare på kvällen.. Mumsfillibabba!! Vi köpte åxå godis som vi åt till Mellon och vi köpte även Ben & Jerry-glass men den glömde vi bort :P
Vi gjorde sånna dära fina mello-papper o satte poäng på låt, framförande och total.. Precis som på fenix.. I love!

På söndan fick vi igång Spotify o det blev ännu mer dans o sång <3
Åt mumsig grötfrulle.. Allt va sig likt den gamla goda tiden på Fenix! <3

Tyvärr va jag tvungen att åka hem eftersom Jonte skulle ha kalas hemma.. Men bra att Annie fick lite kläder tvättade åxå.. Sry Stefan om vi störde i helgen! ;)

Kl 15 typ kom Jonte o co. Vi fikade med bullar, kakor, tårta x2 o kaffe.. Pratade förskola, skola, Sälen x1000 o annat gojs! Jontes mormor va så söt o såg att jag bara blev mer rädd o nervös ju mer vi pratade om Sälen så hon stoppade! Hihi.. Söto! Trevlig eftermiddag faktiskt.. Fick ytterligare en orkidée att ha i hemmet.. Nu TRE! Om ni vill köpa blommor till oss så gärna! Men nu räcker det med orkidéer :)

Imorse åkte jag iväg till Lindö för intervju med chefen.. Jag va skapligt nervös men det gick fint! Faktiskt så fint att dom ringde vid lunchtid och berättade att jag fått jobbet!!! JAG VANN!!! :D Underbart! Så fram till sommaren har jag jobb iallafall.. Bättre än inget.. Kan eventuellt bli förlängt efter sommaren åxå.. Jag får väl sköta mig så kanske det går vägen där åxå ;) Weeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

På bussen hem träffade jag gamla grannen på fenix - Maria! Fnitter och en snabb resumé om vad som händer i våra liv innan hon klev av på Skvaller! :) Hon gav mig åxå några mycket bra tips o råd inför Sälen!

Imorgon bär det av! Ska bli riktigt kul faktiskt.. Men jag är åxå väldigt nervös.. Men jag siktar på de mycket lätta backarna o MÅNGA varm-choklad-pauser i backen! Enligt jontes syrra är det superlätt att åka skidor.. Jag går efter hennes teori.. Teorin lät bra iaf.. Sen får vi se hur det går i praktiken..

Jag lovar att försöka se till att inte bryta några ben.. Måste ju hålla mig hel o ren nu när jag fått jobb ;)

PUSS

hoppsan svejsan!!

igår kväll ringde pappa.. hade nästan tänkt ringa honom i samma sekund :) men verkligen inte av samma anledning.. han gav mig ett besked som jag fortfarande är chockad över o absolut inte kan fatta!!!

i veckan har jag jobbat på en förskola ute i lindö och blivit erbjuden ett långvik fram till sommaren och eventuellt fortsatt tjänst efter sommaren åxå.. ett underbart ställe så jag är jätteglad! igår skickade jag cv, personligt brev o referenser till chefen och på måndag ska jag träffa henne.. Spännande!
fick veta idag att det är amis o jag som slåss om platsen.. OJ!!!

ikväll har jag ätit champinjonstuvning på varma mackor.. mums! men champinjonerna måste varit av klass B för stuvningen blev grå o såg inte alls inbjudande ut.. men det smakade som tur som vanligt!
ikväll blir det nog lets dance/ på spåret

imorgon ska jag till nyköping och hälsa på min käraste Bannäni!!! <3
ska undersöka staden, mysa i nypan, kolla mello o chillidilla!!! hoppas inte på nån snöstorm!

på söndag ska vi ha kalas för jonte som fyllde år i onsdags.. grattis <3
blir kanelbullar, kakor o tårta! :)

på tisdag är det sälen som gäller.. shit britt!!

Puss <3

Alla Hjärtans Dag

I fredags jobbade jag ute i Kolmården.. Ska tillbax imorn åxå..
Dom hade haft OS-vecka och skulle nu ha avslutning på den.. Barnen blåste ut OS-elden, hade disco o dansade till härlig musik och efteråt fick dom morötter, gurka, äpple o dipp :) Kalajs!
Några körde tryckare, vissa buggare, en kille försökte sig på breakdance o en liten tjej snurrade så mycket så hon blev jätteyr.. Sött!
Va inte hemma förrän typ 17.30.. Pausade lite hemma o sen gick jag till Trappan för första gången på länge.. Gamla o nya Halvkasst hade möte o vi åt pizza.. Tror det kan bli ett bra Halvkasst även år 2010 :) Pizzan va åxå god, Trappan va sig lik.. O sen gick vi hem o kollade på Lets dance.. Jag somnade lagom till utröstningen.. Men fick se danserna iallafall :) Filip o Fredrik va ju på På spåret åxå så vi sappade lite :)

Igår, lördag, spelade Jonte o jag badminton i Racketstadion!! Jag vann!!! Äntligen fick jag åxå vinna i nån sport.. Känns otroligt bra!! :) Vi tajmade åxå in samma dag som det va badmintontävlingar i hallen.. Spångis va bland annat där.. O efter Jonte o jag spelat klart tog vi en glass o kollade på proffsen :)
11-0, 11-3, 11-6 blev det i seten.. Jag kommer aldrig glömma dom siffrorna ;) Tydligen har dom nu ändrat reglerna i paddington.. Men vi körde på de gamla hederliga!

Hann också med en runda på stan under dagen.. Jag fyndade en sjal på New look för 35 spänn! Yes! Vi fikade på Espresso House åxå.. Grymt mycket folk men det va mys!

På kvällen kom Skarran o höll oss sällskap under Melodifestivalen :) Patrik skulle va hovmästare på Trappan o det va onödigt att Skarran skulle behöva sitta ensam hemma.. Vi bjöd på tacopaj.. Eller en paj med köttfärs o lite tacochips va det iaf :) O Skarran hade med sig chips, gurka, morötter o dip :) Blev en mycket trevlig afton! Jag tyckte nog Kalle Moreus va sötast!

Imorse fick Jonte frulle på sängen av mig.. Visst är jag snäll?! :P O jag fick ett jättesött Nallebud av honom.. Skrutt! Han ska ju så klart iväg o spela handboll en dag som denna.. Men ikväll blir det La Uva o jag ska ta en sväng på stan o kanske diska lite under tiden han är iväg..

Annie: Lets go till Stockholm o andas lite!!

Puss o Kram till alla nära o kära på Alla Hjärtans Dag! <3

Vikarie

Denna veckan har jag jobbat varje dag! :)
I måndags va jag tillbaka på ett ställe där jag varit inne.. I like it a lot! Ska tillbaks dit två dagar nästa vecka åxå!

Tisdag-torsdag va jag för första gången på en förskola ute i Klockaretorpet.. Det va sådär faktiskt.. Jag hamnade på en avdelning där all personal kom från utlandet o pratade arabiska med varandra och med barnen.. Jag fattade ZERO! Jag tror jag lärde mig va "nej" och "mjölk" heter men nu har jag glömt det igen :P
Va dock inte där så långa dagar 8.30-12.30 varje dag..
Kidsen va som alltid väldigt söta.. De flesta iallafall.. Men jag fattade ingenting om vad nån sa.. Dessutom tyckte jag att jag inte blev välkomnad första dagen o ibland kändes det som att dom trodde att jag va 12 år o att dom skulle behöva berätta allt för mig om hur en förskola går till eller hur jag ska sopa ett golv.. Ibland ville jag skrika lite.. Men jag vågade inte riktigt..
Jaja.. Nu är de tre dagarna över iallafall.. Jag tjänade lite pengar o blev några erfaenheter rikare.. Merci beaucoup!

Idag har jag åter igen varit ute i Klockaretorpet.. Fast på skolan.. På förmiddan va jag i en fjärdeklass.. (Grymt snygg lärare.. Haha!)
I 40 minuter skulle jag hålla i en lektion med kidsen.. "Veckans ord" eller det va rättare sagt förkortningar.. Ett litet test.. Det gick ganska bra.. Men efter testet va över o det va fem minuter kvar till lunchen gick det inte att få dom att sitta stilla eller tysta.. Jag blev arg! Morr! Men jag visste det innan att förskolan is my place to be! :)
Va på frita på eftermiddan.. Det gick bättre.. Vi spelade Fia med knuff, byggde med klossar o hade gympa :)

Nu är det helg!! Så skönt!!
Jonte ska visst iväg på Fiddes fest ikväll.. Jag då?! Får se vad jag gör..

Puss

RSS 2.0