Äventyr

I söndags tog jonte o jag tåget till malmslätt (som vanligt när vi ska låna bilen en måndag) 20minuter innan tåget går kommer jonte på att han måste ha studentkortet för att få rabatt på scandic i göteborg.. Typiskt åxå!
Så det första vi fick göra måndag morgon var att köra till norrköping o hämta kortet sen började bilfärden mot götet!!! Jag körde saaben.. I love att köra bil :) Det gick lysande och strålande hela vägen.. Vi rockade på vägarna till sommarhitsen på cd-skivorna :) HAHA.. Det var roligt!
Typ 11-12 var vi framme i göteborg.. Vi hade skrivit ut vägbeskrivning på eniro som vi inte förstod så mkt av så vi hamnade fel med en gång men efter bara 5 minuter låg hotellet framför oss :)
Vi dumpade bilen och våra grejor på hotellet och rörde oss smått utåt.. Vi åt lunch på donken och sen gick vi till Liseberg! Massa folk stod i kö men vi gick före alla och visade upp kolmården-kortet och fick gratis entré och gratis åkband.. Me like! Vi stannade på Liseberg hela dagen.. Åkte så mycket vi orkade men det var jättemycket folk o typ 30 minuters kö till alla attraktioner och det var ganska dåligt väder åxå men vi fick en bra dag på liseberg iallafall :) Innan vi gick ut från liseberg stannade vi hos Lotta Engberg :) Om ni såg oss var vi dom där två små pytteprickarna längst bak på tv :P
Vi avslutade kvällen med en cider på hotellet sen slocknade vi på två röda den kvällen med ont i fötterna på grund av fel skor.. Aja baja!

Dagen efter åt vi jättegod frulle i typ en timma.. Herregud! Sen gick vi till Universeum som låg precis Liseberg.. Typ 750 meter från hotellet.. Perfekt! Kollade på läskiga ormar, fiskar, fåglar och lekte lite.. Jag vann över jonte i rodd, handbollsräddningar och nästan i sprint åxå.. Men jag hade kjol som var i vägen när jag sprang.. Och jonte spräckte byxorna vid klätterväggen.. HAHA! Det tog ett tag o gå runt inne i Universeum.. Massa folk där åxå o i regnskogen var det verkligen sånt klimat åxå.. Jobbisch men Universeum var bra det åxå.. (vi kom in på personalkortet där åxå.. hihi..)
Vi gick ut, tog en glass, gick förbi nån plan där jonte spelat handboll, gick nästan förbi kyrkan där syster johanna konfirmerades och en rolig äventyrsgolfbana men vi hade inte ork och inga kontanter..
Vi hämtade bilen i garaget.. Jag fick som dagen innan stå utanför och vinka hur jonte skulle köra för att han inte skulle göra nån reda eller nåt annat fult på bilen.. Vi vågade inte riskera det.. När vi körde ut från götet körde vi fel igen och fick vända men till slut hittade vi rätt och på vägen hem stannade vi i jönköping och åt tacobuffe på A6 :) Vi lämnade bilen i linköping, fick lite mat och sen fick vi skjuts hem till norrköping på kvällen.. Pinsamt vad bortskämda vi blir..

Dagen efter jobbade jag kort dag på kolmården.. Det var KAOS!!! På mindre än en vecka slogs besöksrekordet någonsin två ggr.. Första gången 13109 och andra gången 14551.. Shit britt!!! Verkligen kaos i parken.. Flera bilar som kokade i safari och över 300 bilar som fick parkera inne i djurparken för att det var så fullt..
På eftermiddagen fick jag besök av söta stockholmare.. Emilia, Jessica och Johan :) Vi var på Färgargården och käkade glass och gick sen en bit runt strömmen och sen åt vi mat på spicy hot :)
Igår var vi på Kolmården.. JJE fick mina fribiljetter och matkuponger som förra året och vi hade en jättebra dag på kolmården.. Johan filmade mer en någonsin, Emilia var sötare än någonsin.. och SOM hon skrattade vid aporna.. ÅH!!! Vi såg bamse och lille skutt tillsammans med jonte, en bra delfinshow, björnar som klättrade i träden och tigrar som bråkade :) Emilia var lite grinig vid lunch och vi var nästan säkra på att hon skulle somna men piggnade till efter lite mat i magen.. (det gjorde jag åxå, vi behövde mat allihop) sen blev det shower och glass så hon höll sig vaken.. När vi var på väg ut och hade kollat på elefanterna sa hon "Mamma, jag vill gå in i ett hus".. Jag kollade bort ett ögonblick och nästa gång jag vände mig mot vagnen sov hon som en stock.. Haha.. Det var komiskt då men låter inte så skoj kanske :P
Vi hade tur med vädret.. Regnade lite på eftermiddagen men vi blev aldrig riktigt blöta.. Jonte åkte med oss i bilen hem.. Emilia hade fått present av Bamse men hon sov hela vägen hem.. När vi var framme vaknade Em på fel sida så efter någon flaska välling slocknade hon.. Vi andra åt pizza och hade en skön hemmakväll i soffan :)
Imorse när Em vaknade var det första hon sa: "Först ska jag äta pizza och sen gröt" :D
Jag var tvungen att åka iväg o jobba imorse och de söta stockholmarna fortsatte mot dalarna..

Imorgon blir det först en långlunch i Nyköping och sen blir det kryss igen!!! Sjukt galet najs ska det bli!!!
Har inte börjat packa en endaste liten strumpa än så det är nog dags nu.. Sen ska jag sova.. Åxå najs :)

PussKram
//UrreBurreBananGroda 

Rödhårig

Var på Smultronstället i Söderköping idag för första gången i mitt liv.. Jonte och jag.. Vi tog bussen.. Man får passa på när man har månadskort.. Kommer man ganska långt med :)
När vi stod i kön till Smultronstället står det ett par framför oss som vi efter ett tag märker tjuvlyssnar på jontes och mitt lilla konstiga samtalsämnen.. Vi pratade om hur ett barn skulle se ut om vi fick ett och spekulerade kring ifall det skulle bli rödhårigt, för jag fick för mig att jonte va rödhårig.. Då vänder sig paret om och säger i stil med att: "Jag var bara tvungen att kolla om du va rödhårig.. Man blir ju nyfiken" Eller nåt sånt.. Jag skämdes så in i Norden!!! Kanske inte helt rätt att stå o snacka om nåt sånt när man har miljoner människor omkring sig men jag trodde inte dom hörde och framförallt inte att dom skulle lägga sig i :) Vi mötte paret flera gånger senare när vi gick längst båtarna och det var lika pinsamt varje gång dom passerade.. OBS! Absolut inte aktuellt med en bulle i ugnen :P
I övrigt var det ett mycket trevligt besök i Söderköping.. Coola och goda glassar på Smultronstället må jag säga.. Och fint område med hamn, sluss och båtar :) Nästa gång måste vi gå upp på berget och kolla in utsikten!!!

I helgen var det Munken in the park i Norrköping.. Gratis festival :) Saliga Munken anordnade detta och bjöd på artister såsom Salem Al Fakir, Kristofer Åström, Elin Ruth Sigvardsson och Christian Kjellvander!!!! Jag var där med Lina och det var supertrevligt!!! Vi stod längst fram när det var Kjellvander och jag kunde varenda låt.. Christian Kjellvanders fru log åt mig när jag sjöng med hela tiden.. Eller jag tror det va därför.. Nu låter det som detta är värsta happening men det va riktigt bra faktiskt.. Festivalen va både under fredagen och lördagen och båda dagarna avslutade vi kvällen med dryck/glass/mat på donken :)

Va ju på minisemester med mina bruuuds åxå.. I Stockholm!!! Det var den bästa minisemestern på länge!!! På fredagen var vi på Gröna Lund nästan hela dagen.. Åkte bergodalbanor, sjöng singstar, drack Ice Slush (som nästan är en ny favorit) med mera.. Hur skoj som helst.. Var galet längesen jag va på Grönan.. Tyvärr va Insane avstängd annars hade jag velat åka den åxå!!! På kvällen åt vi mat på Pizza Hut och sen däckade vi på Scandic :)
På lördagen åt vi hotellfrulle.. SOM jag hade längtat!!! Sen träffade jag Jessica och Emilia och lunchade med dom.. najs bajs!!! Sen mötte jag upp mina shopping-kärringar på Gallerian igen.. På kvällen var det dags att hoppa på Cinderella och kryssningen var så klart lika bra som alltid!!! Tyvärr blev det ingen kareoke, lite surt!, men vi kom upp lite för sent så dom hann inte ropa upp vårt namn..
The Fairy-Hoke var i baren dagen efter.. Vi beställde vår dagliga mangodrink, alkoholfri!!! Men Fairy-Hoke var inte lika bra på att göra alkoholfria mangodrinkar mot de tidigare bartendrarna som fått göra dom.. Sen frågade jag om han ville ta ett kort på oss med våra drinkar men jag tror han fattade det som att jag ville ta kort på honom så han stod bara kvar.. När jag frågade nästa gång lyckades han ta en bra bild! Filmkamerorna var på kryssningen denna gången.. Tur att dom klipper bort mycket..

Har sett ett par filmer på sistone åxå.. Hyrfilmer..
Boy A - Superbra!!!
Kärlek 3000 - Super-inte-bra!!!
P.S. I love you - En väldans sorglig film rakt igenom men helt okej
Pojken i randig pyjamas - Hemsk men sevärd

Högsäsongen har börjat på Kolmården.. Finns lite o göra nu i kassorna.. Finns inte lika mkt tid till facebook och Bubble shooter längre.. Men tiden går fort när man har mkt o göra så det är positivt!

Lilla söta Emilia fyllde 3 år i lördags!!! <3<3<3 GRATTIS!!!
Emilia med familj kommer till Norrköping om en vecka så då ska hon få en liten present :) Vi ska gå på Kolmården och så ska dom sova över i lägenheten i två nätter.. Mys!

Nästa måndag åker jag o jonte till Göteborg/Liseberg!!! Ska bli jätteroligt!!!

Johanna, Andreas, Andreas syster och hennes karl kommer till Norrköping/Kolmården imorgon.. Får se om jag hinner träffa dom :)

Ska dejta med Dure och Skarran i veckan åxå.. Kanske blir Wii eller nåt helt annat.. Ska bli trevligt i vilket fall!

Hoppas det går bra för gumman Bannäni på jobbet igen efter din semester!!!

Får se om jag orkar äta nåt ikväll efter en stor glass på Smultronstället.. Min glass hette för övrigt Casino.. Jag fick klöver 4 och en tärning på köpet ;)
Kan inte nån avboka sin tvättid så jag får tvätta nån gång i mitt liv.. Bah!!!

Puss&Kram
//Urre

Michael Jackson är död

Jag vet.. Jag är inte så bra på det här.. Men vem fan är det.. Inte många bloggar jag kollar som uppdaterar varje dag.. Å tydligen skriver jag "uppsats" men va tusan.. Här kommer lite vad som hänt på sistone iallafall :)

Jobbar på Kolmården.. Idag va det STRUL med STORA bokstäver!!! Från och till fungerade inte kontokorten i kassorna.. Vilket inte va helt skoj.. Annars går det fint o jobba! Förutom att man typ pendlar lika lång tid under dagen som man jobbar ibland..
Snart ska jag få besök av stockholmarna så ska vi gå på Kolmården tillsammans, ska bli jätteskojsigt!!! :) Men denna gången ska jag va försiktig när jag kör Emilias vagn.. Det hände nämligen en liten incident när jag körde hennes vagn på Kolmården sist.. Vilken slutade i ett blåmärke i pannen.. Upps!

Har ju som sagt börjat röra lite på mig.. Äter iofs inte helt nyttigt så än syns det nog ingen skillnad men jag har hört att man mår bra av att röra på sig.. Har fått ont i knäna av att springa bara.. Inte lika skoj men jag hoppas bara det är för att jag är ovan!

Den i mitten/slutet av juli ska jag o jonte till Göteborg!!! Han kunde inte hålla det hemligt i två dagar ens.. Hahaha.. Ska bli skojs.. Bo på hotell och gå på Liseberg.. VIP-åkband ;)

På fredag!!! Blir det Stockholm!!! Med de coolaste kärringarna på Campus!!! Shit britt vad jag längtar!!! Ska bli superduperkul!!! En liten minisemester till Stockholm + Mariehamn!!!
Dure och jag ska åka Swebus till Stockholm och i Nyköping hoppar så klart Annie på!!! :) Blir Grönan på fredagen, kanske lite stan på lördagen innan det är dags för nyrenoverade Cinderella!!! Va ett tag sen det va kryss nu så det kommer bli dajlitt!!! Inte nog med det.. Vi ska bo i en A-hytt!!! Kan ni tänka er?! Kanske ett fönster i hytten!!! WOHO!!!
Bara en lång dag i morgon på Kolmården.. Sen smäller det.. Jag kan nästan räkna ner timmarna!!! :)

Ska försöka hinna med en visit till i Emmaboda innan sommaren är slut åxå :) Sören (som kattungen, som jag och jonte var barnmorskor till när vi var hemma, kallas än så länge) har ju blivit större.. Tydligen har han fått lite mer päls, öppnat ögonen och kan till en viss del gå lite fortare framåt :) SÖTT! Bra Johanna som fick en kamera i studentpresent.. På så vis kan jag följa utvecklingen ;)

Ikväll blir det afterwork på Världens Bar igen.. Sist jag va där, dvs. förra veckan, hatade jag tydligen Kolmården.. Tror det berodde på en mängd alkohol i kroppen.. Så vi får se vad som händer ikväll :)

Dure och jag var förresten på Kolmården förra veckan.. Hann med ganska mycket!! Linbana, delfinshow, sälshow, delfinexpressen x2 och safaribussen.. Eftersom vi gick så mycket åt vi två glassar under dagen och på kvällen Var vi först i Lindö på en krog där och sen var vi på bio :)
Hoppas jag får dit Bannäni, till Kolmården, nån dag.. Nu har jag faktiskt inte sett din karl på några dagar.. Hoppas inte han har semester..

Var i folkparken i lördags o spelade volleyboll med kolmårdarna.. Det var trevligt men jag stannade inte så länge.. Och tydligen efter jag hade gått hade dom lekt nån "rolig" lek.. Hmm..
Jonte o jag va i parken och grillade i söndags åxå.. Vi placerade oss först mitt i frisbeegolfbanan, vilket inte var så bra.. Så vi flyttade.. Efter sjukt lång tid fick vi igång engångsgrillen.. En gubbe gick förbi och tyckte det såg trevligt ut! Han var nog lite avundssjuk.. Eller nåt :P

Nu ska jag.. Nej jag vet inte vad jag ska göra.. Sätta mig i solen?! - För varmt.. Läsa?! - kanske..
Borde gå till bibblan o låna nån bra bok..

Kom gärna förbi safari på Kolmården imorgon.. Jag sitter i kassan längst till höger :)

PussKram
//Urre

RSS 2.0