Skogen

Ska snart hemåt Norrköping igen.. Mamma ska bara komma hem från jobbet o feeda mig med lite mat först.. Sen skulle hon tydligen få besök av sin kusin från skåne men hon får allt ta o skjutsa ner mig till station ändå ;) Man får passa på när man är hemma hos föräldrarna att bli lite servad :)

I söndags kväll kom jag till Emmaboda.. När jag väl kom fram var det en ganska lång kortege med coola raggarbilar.. Bland annat en skitsnygg rosa!!! Dom skulle hedra en kompis som dött i en trafikolycka.. Usch så hemskt!!! Nyss tagit studenten o så bara pang bom.. USCH!!!!
Kvällen blev iallafall lugn.. Bror var hemma.. har inte träffat honom på jag vet inte hur länge så det va trevligt.. Annars tillbringade vi kvällen framför tvn..

I måndags skjutsade jag o pappa ut min bror till Norrhult.. hans flickväns föräldrar har en stuga där mitt ute i ingenstans, så där bor dom under sommarn! Superfint var det!!! Precis vid vattnet.. Hade någon sagt till mig att ta med badkläder hade jag lätt badat!!! De som äger huset hade en hund.. Selma.. Jag lekte med henne en bra stund.. Kastade bland annat ut pinnar i vattnet som hon hämtade.. Så hon badade lite åt mig kan man säga :) Vi fikade lite åxå.. kaffe med pizzabullar :)
På vägen hem stannade papps och jag i Kosta och gick lite på Outleten där :) Jag hittar aldrig nåt där men lite roligt att strosa där ändå.. Ett par fina gummistövlar fanns men jag köpte dom så klart inte.. Efter ett tag blev vi hungriga och åkte från Kosta.. Då fick jag för första gången köra den sprillans nya Renault.. Me like a lot!!! :D Pappa och jag hade tänkt oss en schnitzel på en restaurang i skogen men dom hade stängt så vi åt köttfärslimpa i emmaboda istället när vi kom tillbaka.. Jättegott det åxå!
På kvällen fixade jag o mamma lite o så åt vi jättegod middag på kvällen med kattsiki, klyftpotatis o grillat kött.. O efter maten tryckte vi oss nästan ett helt paket med kex o Brie-ost :D

Igår (tisdag) fick pappa hämta en ny lånebil för att luckan till bagageluckan va paj.. Han fick låna en volvo, som vi trodde att vi bara skulle behöva använda halva dagen men det slutade med att det blev hela.. Pappa och jag skulle till Karlskrona och vi fick köra volvo dit.. Inte mig emot.. Pappa hade ont i nacken så jag fick köra igen.. Volvon va nästan ännu roligare.. En massa roliga finesser som jag höll på att förstöra och så va det turbo så det hände lite när man tryckte på gasen.. Weeeiiiiiiiii :D
Väl i kalles krona fikade jag o papps först o sen en runda på stan.. Vid halv fem kom mamma från jobbet och vi skulle gå o kolla på ett hus.. Jag säger bara FY FAN!!! Huset såg jättefint ut på utsidan men bara man kom in på gården var det värre än helvetet eller lustiga huset kanske man skulle kunna kalla det.. Snett o dant överallt.. Jag tyckte att Extreme home makeover skulle kojmma o riva allt o börja om från början.. Gärna bygga upp ett liknande hus men jag tycker synd om dom som köper det.. Hoppas ingen vill köpa det!
Vi åt en cool macka på Evagården hette det tydligen.. Sen körde vi hem.. Jag skulle ju på reunion.. Jag och tre klasskompisar träffades och spelade Buzz, kollade lite på allsången, skrattade så vi grät och åt bullar och pepparkakor.. Söta Alex hade med sig fika :) En grymt rolig kväll.. Precis som förr i tiden på gymnasiet.. Ibland kan jag sakna den tiden..

Idag när jag hade ätit frulle fick jag för mig att jag skulle ut o springa.. Vi har en sjö i emmaboda-skogen som jag sprang till.. Vad kan det va?! 2-3 kilometer.. När jag kom dit blev jag så sugen på att bada så det gjorde jag :) Ingen annan där.. Jätteskönt! Efter doppet gick jag hem..
Så cyklade jag ner till Coop där johanna jobbar o sa hej då till henne.. Hon började kl 7 idag o då var jag absolut inte vaken..
När jag kom hem åt pappa o jag lunch o efter ett tag kom Annie på besök :D Vi åkte ner till Järnvägskiosken o köpte glass o prata en massa skit.. som på den gamla goda tiden :) Min löprunda på förmiddagen gick ju åt skogen.. Eller till ingen nytta men men..

Det var typ min helg.. Har gosat en massa med kattungen åxå.. Superbra med en kattunge.. Har man inget o göra i emmaboda (vilket händer ganska ofta) kan man leka med den :D ÅÅÅÅ.. Vad hon är söt! Men ingen kan komma överens om ett namn.. Det senaste förslaget är Chanel.. Eller Coco Chanel :P Har säkert tagit 1000 foton på henne så den som vill kommer få se o dom som inte vill se kommer få se ändå :P

19.40 går mitt tåg till Norrköping igen.. Kommer lagom till after worken.. Men man brukar inte va så fräsh efter att ha suttit på ett tåg i tre timmar så vi får se.. Kanske är det bäst, för både dom o mig, om jag går hem o sover ;)
Ska iallafall bli najs o komma hem igen!

See ya!
//Ulle ;)

RSS 2.0