Midsommar!

Eftersom jonathan jobbade fredagen blev den inte så märkvärdig.. Eller jo det beror på hur man ser det :)
Annie o jag hade en trevlig stund vid station med glass, slush, grabbar grus.. Mycket bra början.
Va på maxi och handlade lite åxå. Tog cykeln eftersom jag inte skulle handla så mkt.. Men jordgubbarna höll på att trilla ut cykelkorgen och kolsyran i drickan va det inte mycket med efter cykelfärden..

På kvällen när jonte kom hem gick vi med vår engångsgrill från ÖB för 10 kr. till folkparken. Vi åt kött, potatissallad, beasås och jordgubbar för första gången! Belgiska men goda!

På lördagsmorgonen tog vi pendeln till lkpg för att sen ta Bus4you till Stockholm!!! Bus4you är att rekommendera! Breda, stora skinnsäten med mycket benutrymme, fanns tidningar att låna, kaffemaskin, en kyl med läsk som man fick köpa. Och inga stopp direkt till sthlm! Fab! Enda nackdelen var väl att den inte gick från norrköping.

När vi kom fram tänkte vi göra stan men inte en enda affär var öppen. Vi tog bussen till grönan istället. Trodde jag skulle få åkband gratis jag åxå men icke! Bara de som var heltidsanställda på kolmården fick ta med sitt sällskap gratis in. Så efter 379 kr fattigare var vi inne. Efter ett tag började det regna = inga köer. Vi köpte en poncho och sprang mellan fritt fall, vilda musen och jet line :)
Efter ett tag blev regnet tråkigt o vi gick o käkade. På eftermiddagen blev det sol o kläder och skor torkade! Men det betydde också att köerna blev längre.. Men en efter en bra dag på grönan åkte vi till liljeholmen och käkade middag hos syster!

Sov på hotell gjorde vi. Scandic Continental. Var annars?!

Igår, söndag, gjorde vi stan efter en god hotellfrulle :D
Blev inte så mycket inköp men ändå bra. När affärerna stängde kl 17 hade vi inget att göra.. Vi satte oss på en bänk på sergels torg och kollade på folk. Två killar från katrineholm kom o satte sig bredvid oss - vi tjuvlyssnade. Dom drack sig fulla på 3,5:or och frågade gubbar efter olagliga saker.. Intressant!
När vi blivit lite piggare i benen gick vi längs gamla stan och satte oss borta vid vattnet ett tag. Vackert!!! :D Stockholm i mitt hjärta!

Bus4you hem till lkpg. grymt försenade tåg. pendeln hem till nkpg. i säng kl 00.30 o upp igen kl 04.30 för att öppna på förskolan. GÄSP!!!


En bra helg i sthlm!
Puss

Stolt moster!

Förra helgen blev jag deppig för jag var ensam hemma hela tiden när jonathan jobbar så då ringde jag storasyster för att fråga vad de skulle hitta på helgen därpå.. Svaret va en träff söndag eftermiddag..
Jag bokade tågbiljett direkt!
Så i helgen har jag haft det jättebra i Stockholm!!!

Åkte tåg upp efter jobbet i fredags.. den obokade vagnen saknades så folk fick trängas! men det gick bra ändå.
Fredagkvällen åt vi lite mat, nattade Emilia och kollade på bröllopskonserten.

I lördags gick Emilia och jag till en ny lekpark i närheten. Mycket fin! Jess & Vilmer kom senare åxå. Blev korv med bröd till lunch. Och i lördags gick vi åxå till ett glasställe i liljeholmen som hade gratis glass för de barn som klädde ut sig till prins eller prinsessa :) Vi gick dit! Emilia och jag. När Em hade ätit upp sin glass skulle hon ha min glass åxå!! För så brukade mamma och hon göra (enligt Em) Jag sa nej och då blev hon jättetjurig.. Jag kallade henne snorunge och gav henne glassen. Ibland blir jag trött.
Sen gick vi hem och kollade på bröllop, bröllop, bröllop... Pausade för att äta middag annars kollade vi fram tills efter valsen nån gång runt ett. Vackert faktiskt.

Söndagen blev lugn. Johan skulle jobba. Em och jag gick ut en stund och lekte. Sen blev det lunch och sen hem.
Mysigt!

Hade med mig Uno junior till Em åxå. Vi har det på jobbet och det är mycket populärt hos både barn och vuxna så jag tänkte lära henne det åxå. Det gick bra.
Annars hade Em en halvbra helg. Lite för trött och lite för hungrig hela tiden = gnäll.
Vilmer hade vuxit massor! Och jag kunde få ögonkontakt med honom och han log jättemycket. Fan va han är fin!
Dom barnen blir svårslagna.

Nästa helg blir det Stockholm igen. Fast med jonathan. :)
pusskramskumbanan

RSS 2.0